Μενού Κλείσιμο

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Στο Spices Bazaar, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορους τρόπους πληρωμής για τις αγορές τους. Προσφέρεται η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, η οποία είναι ασφαλής και εύκολη, καθώς όλες οι συναλλαγές προστατεύονται με κρυπτογραφημένο σύστημα. Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, καθώς και η πληρωμή μέσω PayPal, η οποία περιλαμβάνει μια επιβάρυνση της τάξης του 4%. Για τους πελάτες που προτιμούν την παραδοσιακή μέθοδο, προσφέρεται και η αντικαταβολή κατά την παράδοση, με ένα επιπλέον κόστος 3€.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Ο πιο άμεσος από τους τρόπους πληρωμής είναι η πληρωμή με κάρτα (card payment) είναι ένας πρωτοποριακός τρόπος πληρωμής, που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε κάρτα για να αγοράσετε αυτό που θέλετε, με ασφάλεια και ευκολία. Δεν χρειάζεστε να ανησυχείτε για την προστασία των στοιχείων σας, γιατί όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσω ενός κρυπτογραφημένου συστήματος. Επίσης, η πληρωμή με κάρτα σας προσφέρει την καλύτερη τιμή, γιατί δεν υπάρχουν κρυφά έξοδα ή επιβαρύνσεις. Η πληρωμή με κάρτα είναι η ιδανικότερη λύση για τους σύγχρονους και έξυπνους καταναλωτές. Απλά επιλέξτε πληρωμή με κάρτα (card payment).

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία, επιλέξτε τον τρόπο αποστολής που σας βολεύει και πληρώστε το συνολικό ποσό μέσω κάποιου από τους ακόλουθους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Προσέξτε ότι μπορεί να υπάρχει επιβάρυνση αν χρησιμοποιήσετε διαφορετική τράπεζα. Μόλις λάβουμε την πληρωμή σας, θα σας ενημερώσουμε μέσω email για την κατάσταση της παραγγελίας σας. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!. Σε περίπτωση που η παραγγελία υπερβαίνει τα 50 ευρώ υπάρχει δυνατότητα όλων τον τραπεζών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας .Για μικρότερες παραγγελίες ,μόνο vivawallet & iris VIVAWALLET ID λογαριασμού:198009576491
GR5870100000000198009576491
Για να επιταχύνετε τη διαδικασία επεξεργασίας της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τον αριθμό της παραγγελίας στο πεδίο “αιτιολογία κατάθεσης” όταν κάνετε την κατάθεση. Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό της παραγγελίας στο e-mail επιβεβαίωσης που σας έχουμε στείλει μόλις ολοκληρώσατε την παραγγελία σας. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Για να επιβεβαιώσετε την πληρωμή σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον αριθμό που σας έχουμε αποστείλει. Με αυτόν τον τρόπο, το σύστημά μας θα ελέγξει αυτόματα την κατάσταση της κατάθεσής σας, χωρίς να χρειάζεται να μας ενημερώσετε μέσω τηλεφώνου ή email. Θα λάβετε ένα νέο email μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας, και θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

Ο πιο άμεσος από τους τρόπους πληρωμής είναι η εξόφληση μέσω PayPal αποτελεί μια απλή και ασφαλής μέθοδο για την ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών αγορών σας. Εάν διαθέτετε έναν λογαριασμό PayPal, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας χωρίς την ανάγκη εισαγωγής των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας σας κάθε φορά. Απλώς επιλέξτε την επιλογή πληρωμής μέσω PayPal στο τέλος της διαδικασίας αγοράς και ακολουθήστε τις οδηγίες που θα σας παρέχει η υπηρεσία. Έτσι, θα μπορέσετε να απολαύσετε την παραγγελία σας με τρόπο γρήγορο και αξιόπιστο. Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι αυτή η μέθοδος πληρωμής περιλαμβάνει μια επιβάρυνση της τάξης του 4%, η οποία αποτελεί αποκλειστικά προμήθεια της υπηρεσίας PayPal.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

Με την αντικαταβολή σας δίνεται η δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την παράδοση της στο χώρο σας. Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier για παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 3€. Σε όλες της παραγγελίες αντικαταβολής θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνεί επιβεβαιώσει της παραγγελίας . Πριν προχωρήσετε στην αγορά, σας παρακαλούμε να είστε βέβαιοι ότι θέλετε να τα αποκτήσετε. Δυστυχώς, αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με πελάτες που κάνουν παραγγελίες και δεν εμφανίζονται για να τις παραλάβουν. Αυτό μας δημιουργεί ζημίες και ανησυχίες. Σας εκτιμούμε ως πελάτη και θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας. Επίσης , σας ενημερώνουμε ότι τα προϊόντα που είναι κατά παραγγελία δεν στέλνονται αντικαταβολή, αλλά θα πρέπει να προπληρωθούν. Αυτό οφείλεται στο ότι τα προϊόντα αυτά αγοράζονται ειδικά για εσάς και δεν μπορούν να επιστραφούν ή να αλλαχθούν. Τέλος, παραγγελίες μικρότερες των 10 ευρώ δεν στέλνονται με αντικαταβολή.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ IRIS PAYMENT.

Η IRIS είναι μια καινοτόμα υπηρεσία πληρωμών, που σας επιτρέπει να μεταφέρετε χρήματα σε άλλους λογαριασμούς με απλότητα και ασφάλεια. Με την IRIS, δεν χρειάζεστε να γνωρίζετε το IBAN του παραλήπτη, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό κινητού του ή το ΑΦΜ του. Η πληρωμή γίνεται σχεδόν άμεσα και ενημερώνεστε για την επιτυχία της συναλλαγής. Για να εγγραφείτε στην υπηρεσία, απλά κατεβάστε την εφαρμογή της τράπεζάς σας και ακολουθήστε τις οδηγίες. Η IRIS λειτουργεί μέσω του ΔΙΑΣ, που είναι ένα σύστημα που διασφαλίζει την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα των πληρωμών. Η IRIS είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες

ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ

Ανάλογα με το είδος του πελάτη, μπορείτε να ζητήσετε διαφορετικά είδη αποδείξεων για την αγορά σας. Αν είστε ιδιώτης, μπορείτε να λάβετε μια απλή απόδειξη λιανικής πώλησης. Αν είστε επαγγελματίας ή εταιρεία, μπορείτε να λάβετε ένα τιμολόγιο. Για να λάβετε τιμολόγιο, πρέπει να μας δώσετε τα στοιχεία της επιχείρησής σας, όπως ονομασία, διεύθυνση, ΑΦΜ και ΔΟΥ. Μπορείτε να μας ενημερώσετε γι’ αυτό στα σχόλια της παραγγελίας σας ή να επιλέξετε την επιλογή “Έκδοση τιμολογίου” στη σελίδα πληρωμής. Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

Για να συντάξουμε το τιμολόγιό σας, χρειαζόμαστε τα εξής φορολογικά στοιχεία: Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Λογιστική Επωνυμία και Διακριτικός Τίτλος, Διεύθυνση, Επάγγελμα και Τηλέφωνο. Παρακαλώ στείλτε μας αυτά τα στοιχεία μέσω email ή τηλεφωνικά. Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας δύναται να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία που προκύπτουν λάθη λόγω αλλαγής της τιμής, της διαθεσιμότητας ή άλλων λόγων. Σε αυτή την περίπτωση, θα σας επιστρέψουμε τυχόν προκαταβολές η τυχών πληρωμές που έχουν γίνει. Επίσης, σύμφωνα με τη φορολογική νομοθεσία, για πληρωμές πάνω από 500€ (χονδρική) ή 1500€ (λιανική), θα πρέπει να γίνουν μόνο μέσω κατάθεσης ή εμβάσματος στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας μας. Σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας και την εμπιστοσύνη σας.

Εγγραφείτε στην ενημερωτική μας λίστα.

Λάβετε τα νέα μας προιόντα και τις προσφορές μας .

Translate »
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα