Μενού Κλείσιμο

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Πολιτική επιστροφών. Για όλες τις παρακάτω περιπτώσεις, έχετε δικαίωμα επιστροφή των προϊόντων που παραλάβατε, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Θα πρέπει το προς επιστροφή προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη ή τιμολόγιο αγοράς του και να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, στην πλήρη και χωρίς φθορές, αρχική του συσκευασία. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει ανοιχτεί για τον οποιοδήποτε λόγω ,επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το www.spicesbazaar.gr, στις παρακάτω περιπτώσεις :

Λάθος Αποστολή Προϊόντος

Πολιτική επιστροφών. Σε περίπτωση που λάβατε προϊόντα διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε, λόγω σφάλματος του www.spicesbazaar.gr, ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία. Το www.spicesbazaar.gr αναλαμβάνει την επιστροφή και την αντικατάσταση των προϊόντων, χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ικανοποιητικά.

Έλλειψη Συμφωνημένης Ιδιότητας

Αν το προϊόν που λάβατε δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές ή τις δυνατότητες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να το επιστρέψετε. Σε αυτή την περίπτωση, το www.spicesbazaar.gr αναλαμβάνει όλα τα έξοδα για την αποστολή του σωστού προϊόντος και δίνει προτεραιότητα στην ικανοποίηση των πελατών του. Η επιστροφή γίνεται δεκτή μόνο για τα σφραγισμένα προϊόντα για λόγους υγιεινής.

Υπαναχώρηση Αγοράς

Έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης από την αρχική σας αγορά και επιστροφή του προϊόντος, και είτε την αγορά άλλου ή άλλων ίδιου τιμήματος, ή μεγαλύτερου με την καταβολή της διαφοράς τιμής, είτε την επιστροφή τις αξίας του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή, σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί και να είναι σφραγισμένο στην αρχική του συσκευασία. Όλα τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής του προϊόντος βαραίνουν εσάς. Σημειώνεται ότι περιπτώσεις όπου το επιστρεφόμενο προϊόν δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση δεν μπορεί να επιστραφεί. Εάν για ειδικούς λόγους γίνει δεκτή η επιστροφή τέτοιας περίπτωσης τότε η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να καταβάλλει μέρος του τιμήματος το οποίο θα προσδιορίζεται για την συγκεκριμένη περίπτωση και έπειτα από έλεγχο της κατάστασης του προϊόντος στο κέντρο διανομής μας. Δεκτές επιστροφές γίνονται μόνο για τα συσκευασμένα προϊόντα για λόγους υγιεινής.

Εγγραφείτε στην ενημερωτική μας λίστα.

Λάβετε τα νέα μας προιόντα και τις προσφορές μας .

Translate »
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα