Μενού Κλείσιμο

Δημητριακά

Δημητριακά. Τα δημητριακά ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος των ανθρώπινων γευμάτων. Μας παρέχουν τεράστιες ποσότητες θρεπτικών συστατικών που είναι απλά τέλειες  για να διατηρήσουν ένα υγιές σώμα και τρόπο ζωής.

Τα  δημητριακά στο κατάστημα μας έχουν  μεγάλη δημοτικότητα σε όλα τα μέλη της οικογένειας, καθώς σε όλους αρέσει να έχουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Έχουν επίσης πολλές ιδιότητες, η  οποίες  περιλαμβάνουν:

Υψηλή πηγή ενέργειας

Είναι σε θέση να παρέχουν σχεδόν το 30% των συνολικών θερμίδων που απαιτούνται για τη διατήρηση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

Επίσης, δεν κοστίζουν τόσο πολύ σε σύγκριση με τα φρούτα και το κρέας, οπότε οι αναπτυσσόμενες χώρες τείνουν να βασίζονται σε αυτά για την καθημερινή πρόσληψη θερμίδων.

Υψηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα

Στα  δημητριακά, τείνει να υπάρχει διαθέσιμη μεγάλη ποσότητα μαγνησίου, καλίου και ασβεστίου. Όλα αυτά είναι υποχρεωτικά για τη διατήρηση ενός τέλειου σώματος.

Τα θειικά και φωσφορικά άλατα αυτών των μετάλλων καλύπτουν το 95% της συνολικής θρεπτικής αξίας στα οργανικά δημητριακά.

Τα  δημητριακά τείνουν επίσης να περιέχουν μέσες ποσότητες ψευδαργύρου, χαλκού και μαγγανίου.

Αντικαρκινικές ιδιότητες

Πολλά από αυτά τείνουν να μειώνουν τις πιθανότητες καρκίνου του μαστού. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτά τα δημητριακά έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτοστερόλες ή σε άλλα στεροειδή φυτικής προέλευσης και φυτικά οιστρογόνα που ρυθμίζουν την ορμόνη οιστρογόνο.

Οι φυτοστερόλες συνδέονται με τους υποδοχείς οιστρογόνων που υπάρχουν στους ιστούς του μαστού και μπλοκάρει τα ανθρώπινα οιστρογόνα, τα οποία είναι μία από τις κύριες αιτίες καρκίνου του μαστού. Ο καρκίνος του παχέος εντέρου μπορεί επίσης να θεραπευτεί εάν διατηρηθεί η σωστή πρόσληψη βιολογικών δημητριακών λόγω της υψηλής φύσης φυτικών ινών.

Οι Ρυτοστερόλες αυξάνουν την κίνηση των κοπράνων μέσω των εντέρων και περιορίζουν τον χρόνο επαναρρόφησης των οιστρογόνων στο αίμα μέσω του τοιχώματος του παχέος εντέρου.

Καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα

Περιέχουν μεγάλες δόσεις αδιάλυτων και διαλυτών ινών, συμπεριλαμβανομένης της κυτταρίνης, της πηκτίνης και των ημικυτταρινών.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε την καλύτερη ποιότητα χύμα αλλά και συσκευασμένα  δημητριακά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Προβολή όλων των 12 αποτελεσμάτων

Εγγραφείτε στην ενημερωτική μας λίστα.

Λάβετε τα νέα μας προιόντα και τις προσφορές μας .

Translate »
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα